Followers

Boyfriend Kita :'(


Assalamualaikum Bloggiesss


Huwaaaaaa lama sangat tak hapdet blog kesayangan hamba ni. Macam2 nak cerita tau! Hmm hmm.. Kita nak cerita ni apa jadi kat BOYFRIEND kita masa bulan puasa dulu.

Boyfriend kita nama 'Abu' tau. Ada la satu tarikh tu, bulan puasa lepas la. Tengah malam balik ke rumah sewa. Then si Kak Ros kawan kesayangan ni nak singgah 7 Eleven kata dia nak beli air.

Nak dijadikan cerita, kita pun menyinggah parking ler kat depan 7E nuh. Drop Kak Ros jela. Kita pun nak meneruskan perjalanan tanpa parking pun kat situ. Tup-tup................................


Kebabommmmm. Digeselnya la bumper depan belah kanan tu haa. Tu diaaa..... Memang hadiah raya la cita dia. Kita ni dengan blur punya terkejut, tak tahu nak buat apa. Duk nganga saja. Ikut ler kereta tersebut. Tau2 jela kawasan sana macam harem je parking macam sardin. Tak dapek la kita kejar dia.

Kuajaqqqq dia dah langgar alih alih, blah gitu je. Hmm malam kejadian, kita disarankan membuat laporan polis. Dah satu hal bermalam kat IPD Kajang lah dohh. Dipendekkan cerita, keesokkannya, terus pergi survey nak cat balik berapa kos nya.

Bukan apa, Boyfriend ni pinjam aje. Kang kene pulang balik, habis mengamuk tuan empunya tengok kemek dan calar tu. Kalau tengok dalam gambar, memang tak nampak teruk. Tapi tapi... Teruk woooo.

Hah ni kita publish kereta plat no yang langgar lari itu. WTE 8089.
Haa amik kau! Hmm tu cerita puasa. Ceritera raya
? Akan datang next entry. Hehehehe.





cool tak ? ^.^

2 comments:

  1. 89 tuu tahun kelahiranku. :p

    ReplyDelete
  2. yeke? wahhhh. kamu yang langgar kereta kita kan?

    ReplyDelete

SINGOUTLOUD